2012. február 20., hétfő

Adobe Photoshop napi ránctalanító krém100ml szuper - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Adobe photoshop szenzációs tudományos áttörés!!!!! !!! URAKNAK FIGYELEM LEPJÉK CSAK MEG VELE AZ ASSZONYT HAD ÖRÜLJÖN : )!
Ez a csúcs krém tökéletes hogy minden nap 10-20évvel fiatalabbnak tűnjön az arcbőröd!!!!! !!!! Az Adobe-által fejlesztett ránctalanító krém!!! Hogy mindig gyönyörű  már már feltűnően hibátlan legyen a bőröd!!
Sztárok által tesztelt! amint látod a képeken nekik bevált! Neked miért n válna be?
Lefekvés előtt CSAK BE KELL KENNED AZ ARCODAT ÉS REGGELRE MÁR OLYAN GYÖNYÖRŰ LESSZ AZ ARCOD MINT A SZTÁROKÉ!
A krémnek testápoló és hidratáló hatás is van . A krém  hatása: a krém biztosítja a bőrnek a szükséges ásványi anyagokat és ásványi sókat továbbá vitaminokat. Nagyon fontos a bőr sejtjeinek a víz ellátása amit a krém biztosít. így használat során a bőr sejtjei felszívják a működésükhöz szükséges tápanyagokat ezáltal feltöltődnek ez a ráncok eltűnését eredményezi. A krémet egyéb testrészeken is lehet alkalmazni ott is ugyanúgy kifejti a hatását.
IGAZI PHOTOSHOP HATÁS: ) MINTHA AZ ARCODAT A PROFI PHOTOSHOP SZAKEMBERI SZABTÁK VOLNA! Egy kúra 5x35ml-40ml napi 3szori használta (egy tégely 30ml krémet tartalmaz, de most 10milit ajándékba adunk hozzá így 40millit kap a kedves vevő! )
Nem mindegy hogy 30milis krémet veszel vagy 100miliset! A 100milis jobban megéri. Két darab 30milis krém áráért kapsz egy 100miliset!
“ What’ s the secret of my success ? It’ s Adobe Photoshop Day Cream”. Madonna at her current age probably colors her hair and has certainly had a nose job and possibly some face work, but nothing makes her cooler than the new Adobe Photoshop Day Cream : ) Who wouldn’ t want Photoshop Day Cream? It’ s like a perfectly professional edited photograph but it’ s on your face – give me some!
Figyelem! a krém műanyag tégelyben kerül feladásra.
Egy kúra a krémből : 5x35 vagy40ml napi 3szori használattal   reggel délben és este (egy tégely 40ml a mostani akciónknak köszönhetően). Azaz egy kúrát 4-5 tégelyt tesz ki.



Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 08:13
. Adobe Photoshop napi ránctalanító krém100ml szuper - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése