2011. október 25., kedd

Gergely Jenő : Állam, egyházak, vallásgyak - Jelenlegi ára: 4 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Állam, egyházak, vallásgyakorlás Magyarországon, 1790-2005 I-II. kötetA könyv listaára: 5250 Ft. Leírás:
A nagy formátumú forrásgyűjtemény az elmúlt bő két évszázad magyar egyháztörténetére vonatkozó dokumentumokból tartalmaz válogatást. Gerincét a különböző jogágakhoz sorolható, az állam és az egyházak, illetve felekezetek viszonyára, működésére és a vallásgyakorlásra vonatkozó törvények, rendeletek, dekrétumok, politikai állásfoglalások, nemzetközi szerződések, kétoldalú megállapodások, egyházi törvények és szabályzatok alkotják. A kötetben a dokumentumok szám szerint 277 kronológiai sorrendben követik egymást a II. Lipót által szentesített, Isten egyházairól és az alapítványokról szóló 1790/91. évi XXIII. törvénycikktől a Magyarországi Unitárius Egyház 2005. évi zsinatán elfogadott, hatályos alaptörvényig. Ahol szükséges és lehetséges, a törvény teljes szövege közlésre kerül, más esetekben csupán a jogszabály vonatkozó fejezete vagy paragrafusa olvasható. A dokumentumok többségének szövege az eredeti cím alatt olvasható, keletkezésének esetenként közzétételének dátuma minden esetben jelölve van. A dokumentumokat dőlt betűvel írt bevezetéssel és lábjegyzetekkel látták el. Az összeállítók többnyire az eredeti szövegváltozatokat közlik, de esetenként azt a jelenlegi helyesírás szabályaihoz igazították. Az eredetileg nem magyar nyelvű, vagy magyarul még nem publikált iratok kapcsán közlik a fordító és a lektor nevét, minden dokumentum végén amennyiben megtalálható megadják a keletkezés idejét, helyét, a kibocsátó (személy, szervezet) nevét, valamint a szövegközlés forrását. A szerzőpáros előszavával, illetve Egyházak és egyházpolitika, 17902005 című egyháztörténeti tanulmányával ellátott kötetek végén a felhasznált irodalom jegyzéke és mutató kapott helyet. ISBN: 9789638301291A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 985 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 15:30
. Gergely Jenő : Állam, egyházak, vallásgyak - Jelenlegi ára: 4 985 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése